Пародія «95-го кварталу» на Яценюка - це дно. Це вершина російської гоп-субкультури", - блогер

Подивився черговий висер 95-го кварталу про Яценюка, в якому вони, за визнанням прихильників, "превзошли самих себя"...
До кінця не зміг, щоправда, мені вистачило й половини.
Чесно кажучи, такої огиди до них ще не відчував. Думаю чоткі пацики на районє закачають цей ролик собі на мабіли і будуть дивитись як антидепресант.
Це дно. Це вершина російської гоп-субкультури в нашій зросійщеній колонії.
Не відмитись від цього...
Здається, вони потіснили вже не лише Лєсоповал з Централом у гопоти, а й самих мєнтов, та інші шедеври з істарічєской родіни...
Переплюнули матку.
Маю лиш одне питання. Створюючи тони лайна, з претензією на високу творчість, і заполоняючи ним український ефір, творці квартала і "укрАинских" фільмів, що посипались на нас зараз, як цукерки "Жрите хахлы" з перевернутого московського камаза, дотримувались лише одного свого головного непорушного правила - передавати події "как есть".
Всі герої - жизненниє, реальниє. А оскільки події, які передають автори, в основному гопотовські, тому всі говорять або російською, або суржиком.
Та чому у випадку з Яценюком - правилом знехтували? Чому не передали його як є? Тому, що це нормальна українська мала б пролунати? Це не вписується в плани вашого господаря щодо подальшого оболванювання українців?
В будь якому разі, дякую вам за те, що чітко окреслили коло своїх шанувальників, і викреслили з нього українців.

...Я гадав, що творці 95-го просто великі геніальні совки України... такі собі загублені душі, що покинули "берег свой родной, а к другому так и не пристали".
Ні, тепер схиляюсь до думки, що це свідомі вороги. Різниця в діях між совками і ворогами незначна, просто одні шкодять несвідомо, інші свідомо. Та саме в цьому між ними прірва.

Чмошніки. Сподіваюсь колись настане час, коли цим покидькам не буде місця на нашій землі.
Зневажаю.

Читайте также:

Пародія «95-го кварталу» на Яценюка - це дно. Це вершина російської гоп-субкультури", - блогер
4/ 5
Oleh